Scroll To Top

Apoteka Viva

O nama

Zdravstvena ustanova Apoteka Viva je osnovana u oktobru 1997. godine u Novom Sadu.

Osnivač je dipl.ph Verica Krivokapić.

prvoj poslovnoj jedinici na Bulevaru Oslobođenja 105, u prilici smo da vam ponudimo preko 10.000 artikala, što lekova, magistralnih preparata, pomoćnih lekovitih sredstava, dodataka ishrani, sanitetskog materijala, medicinske i dekorativne kozmetike, parfema, obuće…

Ovde  uvek možete dobiti adekvatan savet o pravilnoj upotrebi lekova i lekovitih sredstava u terapiji različitih stanja i oboljenja, farmakološkim i nefarmakološkim merama, kao što su principi pravilne ishrane i zdravog životnog stila u cilju unapređenja zdravlja, jer smo radno vreme ove apoteke prilagodili savremenom, ubrzanom tempu života. Tako da odlazak u apoteku ne morate da ukalkulišete u dnevni raspored. Kod nas možete doći bilo kad, 24 časa, 365 dana u godini.

U ovoj apoteci  još imate i mogućnost da besplatno merite krvni pritisak i puls na profesionalnom aparatu, kako biste na vreme sprečili brojne komplikacije koje su posledica hipertenzije (povišenog krvnog pritiska).

U  martu 2007.  otvorena je druga poslovna jedinica u Kisačkoj 27. Prostor je namenski građen za apoteku, pa raspolaže velikom oficinom, magistralnom laboratorijom i ostalim pratećim prostorijama, a radno vreme je od 7 do 22h, sem nedeljom od 8-22 sata. Imajući u vidu da je u savremenom svetu pored brige o dobrom zdravlju, mladost i lepota jedan od glavnih imperativa, ova Apoteka  je  stekla pravo I postala ovlašćeni distributer najprestižnijih svetskih farmaceutskih medicinskih  kozmetičih linija. Tako smo u prilici da Vam ponudimo širok izbor farmaceutski formulisanih i dermatološki ispitanih kozmetičkih preparata.

U maju 2009. godine otvorili smo treću poslovnu jedinicu u neposrednoj blizini grada  u naselju Veternik. Apoteka je locirana u samom centru Veternika u ulici Kralja Petra I br. 18 .Radno vreme ove apoteke je od 8-20h radnim danom, a nedeljom je otvorena  od 8-12h. Pored  širokog asortiman domaćih, stranih lekova,dijetetskih suplemenata, u ovoj apoteci možete pronaci  opremu za trudnice,porodilje i program za bebe po izuzetno povoljnim cenama.

Avgusta 2011, na Bulevaru Oslobođenja 59, počela sa radom četvrta poslovna jedinica. Radno vreme apoteke je od ponedeljka do subote 07.30h – 22.00h a nedeljom od 08.00h do  12.00h.

Kao i u našim drugim apotekama, ovde uvek možete  dobiti besplatan farmaceutski savet i korisne preporuke u skladu sa najnovijim smernicama Svetske zdravstvene organizacije. Pored navedenog, nudimo Vam širok asortiman domaćih, stranih lekova, dijetetskih suplemenata, kozmetičkih proizvoda, korektivne kozmetike, opreme za bebe…

Marta 2013, u neposrednoj blizini Novog Sada u naselju Sremski Karlovci, na Trgu pаtrijarha Brankovića 6, otvorena je peta poslovna jedinica. Radno vreme apoteke je od ponedeljka do subote 08.00h – 22.00h a nedeljom od 08.00h do  12.00h.

Dobrodošli!

Tu smo da zajedno sa vama utičemo na očuvanje dobog zdravlja i sprečavanje razvoja bolesti za koje postoji rizik ili predispozicija.

Pogledajte prodajnu mrežu svih VIVA apoteka.