Scroll To Top

Apoteka Viva

SKIN CODE ŠVAJCARSKA KOZMETIKA

3. јануара 2016.

Priroda kao uzor čistoće, harmonije i ravnoteže je model Skincode linije. Biljni ekstrakti u najčistijem obliku osnova su svih Skincode proizvoda. Ovi dermokozmetički proizvodi proizvedeni su od strane veoma ugledne, inovativne i moderne istraživačke kompanije u Švicarskoj.

SKmages (1)Skincode nudi 3 linije proizvoda prilagođenih svakom tipu kože. Proizvodi su namenjeni očuvanju zdravlja i lepote čak i najosjetljivije kože.

Skincode Exclusive je linija za zrelu kožu, koja pokazuje znake starenja. Ona se sastoji od celog spektra izuzetnih tretmana protiv starenja koji se baziraju na revolucionarnom aktivnom, obnavljajućem celularnom kompleksu ACR & ACRG-2 (aktivni obnavljajući celularni kompleks i aktivni obnavljajući celularni kompleks druge generacije), koji svojim višestrukim biološkim ciljanim delovanjem podstiču metabolizam i obnovu ćelija.

Skincode Essentials proizvodi iz ove linije sadrže sve ono što vašoj koži treba,pa daje lep izgled i svežinu koži lica. Glavni sastojak proizvoda Essentials linije je CM-glukan, koji je prirodni polisaharid i stimuliše imuni sistem kože, pomaže njenom obnavljanju i oporavlja njenu hidrirajuću barijeru koja štiti kožu od prevremenog starenja.

Skincode Essentials Age Lab linija je nova generacija antiage-ing dermatološke nege, koja razume kožu tako što oponaša njenu slojevitu strukturu.

Sve linije u svom asortimanu sadrže preparate za čišćenje lica, kreme za njegu, kao i serume.