Scroll To Top

Apoteka Viva

LA ROCHE-POSAY

24. октобра 2014.

4ae9D5EcKr6KLvY1R7CJcdksiJZ1Ms8PxUkS7KwSw4VqLA  ROCHE-POSAY je linija francuskih medicinskih proizvoda za negu svih tipova kože lica i tela..

U našim apotekama možete pronaći nove proizvode francuske kuće LA ROCHE-POSAY!

Medicinski preparati na bazi LA ROCHE-POSAY termalne vode namenjeni nezi različitih  tipova kože:

  • masne kože i kože sklone nepravilnostima (EFFACLAR linija)
  • netolerantne kože (TOLERIANE linija)
  • kože sklone alergijama (TOLERIANE linija)
  • suve i osetljive kože (LIPICAR i NUTRITIC linije)
  • svih tipova kože (HYDREANE i PHYSIOLIGOCAL linije)

Marka La Roche-Posay danas je prisutna u 39 država sveta na četiri kontinenta i evropski dermatolozi je najčešće propisuju za probleme sa aknama, zaštitu od sunca i probleme sa atopičnom kožom. Srbija se ove godine pridružuje ostalim zemljama sveta gde je dermatološka marka La Roche-Posay poznata i priznata u svim apotekama.

La Roche-Posay: Jedinstvena termalna voda u srcu prvog evropskog dermatološkog centra u termalnom okruženju. La Roche-Posay je gradić u francuskoj pokrajni Vjen gde je osnovan prvi evropski dermatološki centar u termalnom okruženju. Termalna voda La Roche-Posay sadrži visoku koncentraciju selena i jedinstvenu kombinaciju minerala zbog kojih je već vekovima poznata po svom terapeutskom delovanju. Umiruje, omekšava, deluje protiv upala, slobodnih radikala i starenja kože i leči neka upalna stanja kože. Efikasnost termalne vode La Roche-Posay dokazana je u sklopu 7 in vitro i in vivo kliničkih ispitivanja i jedina je voda sa dokazanim antioksidativnim delovanjem.

U dermatološkom centru La Roche-Posay stalno je zaposleno 11 dermatologa koji svake godine primaju gotovo 10 000 ljudi od čega je 30% dece. Lečenje na bazi termalne vode usmereno je na dermatološke upalne promene: ekceme i/ili atopičnu kožu, perutanje, ožiljke i opekotine, izražene akne i rozaceu.

La Roche-Posay: Za sve tipove kože, čak i za najosetljiviju!

Svi proizvodi La Roche-Posay razvijeni su u saradnji sa dermatolozima i uz pomoć stručnog znanja iz Dermatološkog centra. Odgovaraju strogim načelima razvoja koja važe u farmaceutskim laboratorijama: sadrže minimalan broj dokazano neškodljivih sastojaka i priznate aktivne sastojke u visokim koncentracijama; sadrže termalnu vodu La Roche-Posay, prirodno bogatu selenom umirujućeg i antioksidativnog delovanja; ne sadrže potencijalno iritirajuće sastojke (mirise i ostalo); ambalaža garantuje sigurnost i pouzdanost proizvoda; svi proizvodi su prošli stroga ispitivanja tolerancije na osetljivoj koži i na koži sa patološkim promenama; efikasnost proizvoda dokazana je strogim i detaljnim kliničkim ispitivanjima što je jedinstven slučaj na području kozmetike. Kozmetičke teksture garantuju osećaj prijatnost,svaka od tekstura (lagana, zaštitna, osvežavajuća, brzoupijajuća) razvijena je za što bolje prodiranje aktivnih sastojaka što proizvode čini izuzetno efikasnim, a koži daje mekoću i osećaj prijatnosti. Proizvodi La Roche-Posay namenjeni su svakodnevnoj upotrebi.

Posetite nas i odaberite proizvod iz LA ROCHE-POSAY kolekcije namenjen vašoj koži!